Sveriges enda märkesförsäkring för Porsche 

Logga Porsche
Logo Porsche Försäkring

Vagnskadegaranti för Porsche

När du köper en fabriksny personbil i Sverige ingår vanligtvis vagnskadegaranti i tre år. Porsche Försäkring är garantiadministratör och garantigivare är Volkswagen Group Sverige AB. Notera att vagnskadegaranti gäller för Porsche Macan, Taycan, Cayenne och Panamera.

Vill du veta hur länge din Porsche har vagnskadegaranti? Fyll i registreringsnumret i fältet nedan så får du svar.

Vad är vagnskadegaranti?

Vagnskadegarantin täcker skador som har uppstått vid trafikolycka eller en singelolycka. Den ersätter också skador på bilen som uppstått genom annan yttre händelse såsom skadegörelse. Din självrisk står på vagnskadegarantibeviset.

När du köper en fabriksny personbil i Sverige ingår vanligtvis vagnskadegaranti i köpet och gäller normalt i tre år från inköpsdagen. Kontrollera vagnskadegarantibeviset för att veta exakt hur din vagnskadegaranti gäller då det kan variera mellan olika bilmodeller.

Välj rätt försäkring när du har vagnskadegaranti

När du har en gällande vagnskadegaranti behöver du bara halvförsäkra din bil. Du behöver inte köpa till vagnskadeförsäkring under garantitiden.

Om du har Porsche försäkrad hos Porsche Försäkring uppgraderar vi automatiskt din försäkring till en helförsäkring när vagnskadegarantin går ut så du behåller samma försäkringsskydd som tidigare.

Anmäl skada på vagnskadegarantin

Vi på Porsche Försäkring tar hand om dig även om du inte har din bilförsäkring hos oss. Anmäl skada  online inom 30 dagar och så snart ärendet är registrerat kan du logga in på Mina sidor och följa ditt skadeärende.

3 000 kronor lägre självrisk

När du har bilen försäkrad hos Porsche Försäkring och din Porsche drabbats av en skada som täcks in av vagnskadegarantin så sänker vi din självrisk med 3 000 kronor.

Räkna och köp

Ditt pris framställs automatiskt. Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.