Sveriges enda märkesförsäkring för Porsche 

Logga Porsche
Logo Porsche Försäkring

Köpa begagnad Porsche hos bilhandlare

När du ska byta din trotjänare till en nyare årsmodell är det klokt att göra det hos en auktoriserad återförsäljare som kan din Porsche inifrån och ut.

En man sitter framför laptop i en bilhall

Köp begagnad bil tryggt och säkert

När du köper en begagnad Porsche av bilhandlare får du en varudeklaration där all fakta om bilen finns med. I varudeklarationen framgår också om det följer med några garantier i bilköpet. Återförsäljaren har noga kontrollerat bilens säkerhet innan försäljningen.

Du som privatperson kan var trygg när du köper en begagnad Porsche hos en auktoriserad återförsäljare, du skyddas av konsumentköplagen och auktoriserade återförsäljare för Porsche är anslutna till Konsumentverket och Motorbranschens Riksförbund, MRF.

Smart, tryggt och personligt med Porsche Försäkring

  • Maskinskadeförsäkring som gäller länge
    Maskinskadeförsäkringen gäller upp till 10 år eller tills bilen har gått 15 000 mil och gäller vid t ex motorhaveri, elfel eller fel på växellådan.
  • Snabb hjälp om något händer
    Gör skadeanmälan snabbt och smidigt online, du kan följa ärendet på Mina sidor hela vägen. Vår skadejour har öppet dygnet runt.
  • Alltid originaldelar – alltid auktoriserad verkstad
    Reparationer görs alltid hos en auktoriserad Porscheverkstad med originaldelar. Det ger bilen ett högre andrahandsvärde.

Räkna och köp

Ditt pris framställs automatiskt. Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.