Sveriges enda märkesförsäkring för Porsche 

Logga Porsche
Logo Porsche Försäkring

Om Porsche Försäkring

Porsche Försäkring är ett samarbete mellan Porsche Finansiering och If Skadeförsäkring AB. Tillsammans har vi skräddarsytt en försäkring för dig som väljer försäkring på samma sätt som du väljer bil och aldrig kompromissar om kvalitet. Som förväntar dig det bästa.

911 anledningar att välja Porsche Försäkring

Porsche står för kvalitet, avancerad teknik och snygg design. Det kräver ett försäkringsbolag som är noga med detaljerna och inte kompromissar om kvalitet. Det finns många anledningar till att välja Porsche Försäkring, en bilförsäkring bara för dig som äger en Porsche. Försäkringens innehåll har skräddarsytts just för dig och din bil. Vi garanterar att din Porsche repareras med originaldelar på en auktoriserad Porsche-verkstad och skadejouren är alltid öppen för att kunna hjälpa dig snabbt och smidigt om något händer. Lev din dröm med tryggheten i en Porsche Försäkring. Av Porsche. För Porsche.

Porsche Försäkring är en del av If 

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Ifs verksamhet, och därmed även Porsche Försäkring, står under tillsyn av Finansinspektionen och att vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.

Läs om Ifs verksamhet.