Hämtar information

Om Porsche Försäkring

Porsche Försäkring är ett samarbete mellan Porsche Sverige, Porsche Finansiering och If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi skräddarsytt en försäkring för dig som väljer försäkring på samma sätt som du väljer bil och aldrig kompromissar om kvalitet. Som förväntar dig det bästa.

911 anledningar att välja Porsche Försäkring

Porsche står för kvalitet, avancerad teknik och snygg design. Det kräver ett försäkringsbolag som är noga med detaljerna och inte kompromissar om kvalitet. Det finns många anledningar till att välja Porsche Försäkring, en bilförsäkring bara för dig som äger en Porsche. Försäkringens innehåll har skräddarsytts just för dig och din bil. Vi garanterar att din Porsche repareras med originaldelar på en auktoriserad Porsche-verkstad och skadejouren är alltid öppen för att kunna hjälpa dig snabbt och smidigt om något händer. Lev din dröm med tryggheten i en Porsche Försäkring. Av Porsche. För Porsche.

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

Familjepicknick Porsche i bakgrunden

Porsche Försäkring  är ett samarbete mellan  Porsche Sverige, Porsche Finansiering  och If Skadeförsäkring AB (publ), Barks väg 15 106 80 Stockholm. Säte: Stockholm. Org.nr: 516401-8102.​