Hämtar information

Privatleasing Porsche

Du privatleasar för att det är enkelt och då ska det vara lika enkelt med försäkringen. Därför har vi och Porsche Finansiering tagit fram en förmånlig bilförsäkring just för dig som privatleasar en Porsche. Den ger dig en rad fördelar, till ett fördelaktigt pris.

 

Blå Porsche parkerad på utkiksplats över bergen

Så fungerar försäkringen när du privatleasar

När du privatleasar bilen är den egentligen inte din, utan du långtidshyr den. Därför är det extra viktigt att bilen är rätt försäkrad. Den anpassade försäkringen för dig som privatleasar är en halvförsäkring, vilket tillsammans med vagnskadegarantin ger samma skydd som en helförsäkring. Och den innebär en rad fördelar som gör livet lite enklare:

  • 20 % lägre premie när du privatleasar bilen genom Porsche Finansiering.
  • Ingen självrisk vid stöld om bilen har originallarm som är aktiverat.
  • Allt på en faktura. Försäkringspremien och självrisken för en eventuell skada kommer på fakturan för bilens månadsavgift.

Fri lånebil om din bil är skadad

Om du inte kan använda din bil på grund av en skada som ersätts genom Porsche Försäkring och/eller bilens vagnskadegaranti får du en fri lånebil. Du behöver alltså inte tänka på att teckna någon extra tilläggsförsäkring för det. Se mer information om lånebil vid skada i ditt leasingavtal.

Rätt försäkring från start

Du väljer försäkringen hos din återförsäljare när du privatleasar bilen. Din återförsäljare kan berätta mer i detalj om fördelarna med försäkringen och hjälper dig att teckna den så att du har den från start.

De fullständiga försäkringsvillkoren ser du här

Du kan komplettera med tilläggsförsäkringar

Alla är vi olika, och lever olika liv med olika förutsättningar. Därför kan du addera extra tilläggsförsäkringar som ger skydd utöver det vanliga. Enkelt.

  • Drulle. Allriskförsäkring som täcker oförutsedda skador invändigt i bilen.
  • Djurkollision. Tar bort självrisken om du råkar ut för en viltolycka.
  • Olycksfall för förare och passagerare. Extra ersättning om förare eller passagerare skadas vid en trafikolycka.
  • Omtanke – privat sjukvårdsförsäkring. Snabb tillgång till privat specialistvård och rehabilitering efter en trafikolycka.

Vill du veta mer? Kontakta din auktoriserade återförsäljare av Porsche .

Porsche Försäkring är ett samarbete mellan Volkswagen Finans Sverige AB och If Skadeförsäkring AB (publ). Säte: Stockholm. Org.nr: 516401-8102