Hämtar information

Fördelar med Porsche Försäkring

Din Porsche är unik och den förtjänar en speciellt framtagen försäkring - Porsche Försäkring. Här har vi samlat några av alla förmåner och fördelar med Porsche Försäkring.

Röd Porsche 718 Boxter GTS

Maskinskadeförsäkring som gäller längre

Maskinskadeförsäkring ingår i försäkringen tills bilen är åtta år gammal eller har gått 15 000 mil. En försäkring som räcker ovanligt länge.
Bilförsäkringens innehåll.

Fördelaktig finansförsäkring

En oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatt på bilförsäkringen, samlat på en faktura och betalning per månad.
Läs mer om finansförsäkring.

3 000 kr lägre självrisk

Ett värde med mersmak – du får 3 000 kronor lägre självrisk om du råkar ut för en skada som ersätts av bilens vagnskadegaranti.
Kontrollera vagnskadegarantin.

Trygg reparation med kvalitet

Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. Porsche är inget undantag. Därför anlitar vi endast auktoriserade Porsche-verkstäder som använder originaldelar och känner varje Porsche-modell in i minsta detalj. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din Porsche. 
För dig som ska köpa ny Porsche.

Snabb och smidig skadehantering

Skulle något hända kan du anmäla skadan till oss här på webben, dygnet runt – utan papper och krångel. Dessutom, med en Porsche Försäkring har du vagnskadegaranti och bilförsäkring samlat på ett ställe. Oavsett vad det är som har hänt kontaktar du alltid oss.​
Vad du ska tänka på vid skada på bilen

Nyvärde – vid totalskada

Med Porsche Försäkring får du en helt ny personbil om din Porsche totalskadas när den är yngre än två år, räknat från första registreringsdag, och inte gått mer än 4 000 mil. Nyvärde* gäller under förutsättning att du köper en ny Porsche hos en auktoriserad Porsche-återförsäljare.
Läs mer om nyvärde i försäkringsvillkoren.

* Nyvärde gäller inte för privatleasade bilar, transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

Mervärde – vid totalskada

Har du Porsche Försäkring och din Porsche totalskadas när den är äldre än två år, räknat från första registreringsdag, eller har gått mer än 4 000 mil får du, utöver bilens marknadsvärde, ersättning för mervärde* med 20 % över marknadsvärdet. Mervärde gäller under förutsättning att du köper en Porsche hos en auktoriserad Porsche-återförsäljare.
Läs mer om mervärde i försäkringsvillkoren.

* Mervärde gäller inte för privatleasade bilar, transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

Här hittar du auktoriserade återförsäljare av Porsche.

Generös ersättning för fabriksmonterad utrustning

Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort åldersavdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. Det kan du läsa mer om i villkorets punkt 5.3 Värdering av utrustning.